avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean turc si romanca
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean turc si romanca

buna ziua...as avea o intrebare va rog mult sa ma ajutati......eu sunt romanca si prietenul meu e turc ....locuieste in turcia si am dori sa ne casatorim.....imi puteti spune va rog ce acte am avea nevoie?si inca o intrebare ....eu muncesc in germania cu acte in regula ....dupa casatorie ar putea veni cu mine in germania sa muncim impreuna....va rog sa ma ajutati................multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:18, 11 Ianuarie 2015
Buna ziua,

Venirea lui in Germania sau Romania in vederea casatoriei este destul de complicata din cauza vizelor. Cel mai simplu pare sa mergeti dvs. acolo ca sa va casatoriti in fata autoritatilor turce (la ambasada Romaniei din Turcia nu se oficiaza decat casatorii intre cetateni romani rezidenti acolo).
Detalii aici:
[ link extern ]

Apoi depuneti certificatul de casatorie turcesc la consulatul nostru din Turcia pentru inscriere si obtinerea certificatului romanesc. Dupa ce il obtineti poate depune la consulatul Germaniei cerere de viza pentru reintregirea familiei in Germania.

Cititi si acest topic, cred ca va este de folos:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare cetatealului rus pentru casatoria cu cetatean roman si ce drepturi dobandeste dupa casatorie cetateanul rus ? floriansoul floriansoul [quot]Buna ziua. Sunt cetatean roman cu domiciliul in bucuresti,lucrez in germania si partial stabilit aici.Ea este cetatan rus,lucreaza in germania si are ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)