avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt de identitate sau folosirea unei alte identitati ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt de identitate sau folosirea unei alte identitati , semnatura falsa

Buna seara, Va rog,, sant total derutat, de autoritatile romane, ,,In urma cu un an u persoana mi-a folosit identitatea folosindu-se de o copie xerox a buletinului meu; cu intentia de a imi vinde unele proprietati,,,, a reusit, inpreuna cu doamnele de la taxe din primarie si biroului unde s-au intocmit contractele de vanzare-cumparare,,,si cred doar el si-a insusit valoarea bunurilor vandute,, L-am denuntat politiei, , la audiat ,, arecunoscut SI NIMIC eu astept ,politia cauta probe, si se i-ai declarati de un an de zile, Nu s-a recuperat nimic nu s-a intamplat nimic grav in opinia politiei din romania, Intrebare e normal sa stea toti sa priveasca la cel acuzat care a recunoscut ca a folosit identitatea mea , ca asemnat fals, ca si-a insusit valoarea bunurilor vandute care nuerau ale lui, ???,Multumesc anticipat pentru raspuns,,,
Cel mai recent răspuns: catser , utilizator 12:06, 12 Ianuarie 2015
E o intrebare retorica, nu?
Asta e Parchetul cu puteri sporite viitor membru CSAT, format din magistrati care considera ca politicienii ar trebui obligati sa-si dea demisia din functie daca ataca imaginea justitiei. De parca demisia nu e un act unilateral de vointa.
D-voastra va instrumenteaza dosarul niste oameni care considera ca cetatenii trebuie obligati sa aiba o anumita vointa.

Optiunile d-voastra sunt plangere la CSM sau sa-l dati in judecata sa va returneze paguba.
Ultima modificare: Duminică, 11 Ianuarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
v-ati constituit parte civila in dosarul care va ajunge, la un mom dat in fatza unui judecator, si ati declarat in plangere ca vreti sa fie acoperita paguba integral sau situatia sa redevina ca cea dinainte?
insistati la organele de cercetare, sa aflati sit dosarului…
cercetarile dureaza chiar si atunci cand se recunoaste fapta… pt a fi siguri ca respectivul nu-si asuma o fapta pe care nu a savarsit-o..
Daca va incalzeste faptul ca si eu sunt intr-o situatie similara-unde politia si Parchetul dau din colt in colt am doua sfaturi:
--Incercati sa cereti un sechestru asigurator pt a va mai putea recupera bunurile deoarece partea care v-a furat va deveni insolvabila-si deci o sa-l acuzati dar nu o sa mai fie bani sau bunuri pt. a va recupera prejudiciu...
-- Multa rabdare si insistente- adrese la Parchet, Politie-de ce nu se intampla nimic, pot sa consult dosarul....adrese si rabdare-SUCCES

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala alina_konya alina_konya Va rog sa-mi spuneti de ce acte sunt nevoie inafara de plangerea penala care am inteles ca se depune la tribunal deoarece am de recuperat pensia alimentara pe ... (vezi toată discuția)
Politia-obligatii! Emma17 Emma17 Buna ziua. Va scriu in numele surorii mele care a ramas vaduva in urma decesului sotului ei!. Casa in care locuiau e pe numele soacrei dar multe bunuri ii ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti vacarus catalin vacarus catalin mia luat sotia masina inscrisa pe numele meu dobindita inpreuna si nu imi mai da voie sa o folosesc.am facut o plingere la politie pe art 210 .cum pot sa fac ... (vezi toată discuția)