avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA - CARE SUNT CONSECINTELE ?
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA - CARE SUNT CONSECINTELE ?

Se intrevede o executare silita asupra unui imobil pentru nepl;ata sulta . In cazul in care debitorii nu au alta locuinta ce se intimpla ? Dar nu au nici bani pt. plata sulta care este considerabila .
Imobilul respectiv se scoate la licitatie; din suma finala cu care se va vinde imobilul respectiv, creditorul isi va lua suma de bani corespunzatoare sultei, iar restul banilor vor reveni debitorului, care ii va folosi asa cum crede de cuvinta.

Nu are relevanta, din punct de vedere legal pentru creditor, faptul ca debitorul nu are o alta locuinta (... doar moral!)
debitorului nu i mai ramin bani...cred ca va ajunge pe strada...
~ Conținut șters la cerere ~
Daca stie ca nu are bani de sulta, sa nu ceara imobilul, dacă nu îl vrea nici cealaltă parte, se vinde și banii se împart cu cotelor.
s-a inteles , comunic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta sau vanzare la licitatie asaveid asaveid in urma decesului sotului, socrii mei au introdus actiunea de partaj. care varianta este recomandata pentru impartirea bunurilor: atribuirea bunului imobil ... (vezi toată discuția)
Adjudecare licitatie publica ContSters333333 ContSters333333 Fac o intrebare aici pe contul amicilor mei : Daca am de incasat o sulta penru o parte din casa dupa apratja judiciar , piritii nu platesc si fac executare ... (vezi toată discuția)
Cota parte 5/8 executare silita. cum se poate vinde de catre adjudecatar? Florin-Marius Florin-Marius Buna ziua! Am si eu urmatoarea speta: S-a scos la licitatie (executare silita) cota parte de 5/8 dintr-un imobil. O persoana castiga la licitatie aceasta ... (vezi toată discuția)