avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... evaluarea anuala a persoanei care exercita cfp
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

evaluarea anuala a persoanei care exercita cfp

buna ziua. Ca si sef serv.fin.in S.C. XXX S.A. (actionar unic C.Local al municipiului, si SC se afla in subordinea Primariei municipilui) ma incadrez si beneficiez de prev.din cap.IV, pct. 11 Evaluarea activităţii persoanei care exercita CFP .., din OMFP 522 din 2003 actualizata in 19.8.2013?
La art.2.1. Entităţile publice, în înţelesul legii,sunt:
– societăţile comerciale la care statul sau o unitate administrativ-teritorială deţine capitalul majoritar şi utilizează/administrează fonduri publice şi/sau patrimoniu public;”
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: str8 , utilizator 07:10, 12 Ianuarie 2015
Evaluarea anuala cuprinde toti salariatii , indiferent de functiile detinute de acestia in cadrul angajatorului.
Buna ziua.
Fiind SC X SA are o procedura stabilta prin Regulamentul intern, dar fiind persoana care acorda viza de control financiar preventiv, acesta are pe langa evaluarea conf. reg. intern, mai are si acest regim de evaluare prevazut de legislatia mentionata!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare spor cfp miha180611 miha180611 Buna ziua, Este obligatoriu acordarea sporului pentru controlul financiar preventiv? suntem un s.r.l. cu capital integral de stat, iar viza CFP o aplica ... (vezi toată discuția)
Subiect: evaluarea anuala angajati str8 str8 Subiect: Evaluarea anuala angajati Prin decizie interna semnata de conducerea societatii , in cursul anului 2013 am fost una din persoanele desemnate sa ... (vezi toată discuția)
Viza control financiar preventiv otilia13 otilia13 Buna ziua! Am nevoie de niste lamuriri la urmatoarele aspecte: 1. La o societate cu capital intregal de stat, la care Consiliul Local este actionar unic, este ... (vezi toată discuția)