avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte necesare recunoastere minor la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte necesare recunoastere minor la notar

Buna ziua,

Ce acte sunt necesare tatalui unui minor din afara casatoriei pentru a recunoaste copilul la notar?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: romio , utilizator 14:47, 13 Ianuarie 2015
La Oficiul stării civile, am fost și eu dar am fost refuzat întrucât era necesară și prezența mamei copilului, știu că legea permite dar ăia mau refuzat. Cu toate că legea este de partea mea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere si alocatie nou nascut mikyangel mikyangel Buna ziua, 1.As dori sa stiu in cazul unui nou nascut a carui parintii nu sunt casatoriti ce acte sunt necesare pentru certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere lucyfer lucyfer Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pot ridica eu,de la Starea Civila,certificatul de nastere al nepotelului meu,nascut pe 18.10.2011. si ce acte ami ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere nou nascut - tata absent florent@ florent@ Buna ziua, Trebuie sa inregistrez copilul nou nascut la starea civila si nu am buletinul de identitate al tatalui. Cum procedez? Se poate si fara buletinul ... (vezi toată discuția)