avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, m-am inscris la scoala de soferi cu buletin ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, m-am inscris la scoala de soferi cu buletin provizoriu ...

Buna ziua, m-am inscris la scoala de soferi cu buletin provizoriu apartinand de Bucuresti fara a scrie adresa doar Bucuresti si sector. Asa mi-au predat buletinu de la evidenta populatiei. Am terminat toata scoala de soferi si cand am fost sa sustin examenu la dprciv, nu imi pot inscrie dosaru. Ce e de facut in cazu asta? Nu mi se pare normal sa pot face scoala sa am totu in regula si sa nu imi dea voie sa sustin examenu.
Cel mai recent răspuns: emmu , utilizator 09:24, 11 Iunie 2025
Pentru a se emite permis auto este nevoie de domiciliu stabil. In buletinul provizoriu nu aveti trecut domiciliul stabil.
aseara am intrebat la drpciv, zice ca ai voie sa participi la examen

conform Ordinul nr. 268/2010, Art. 18 alin (1)
(1) În cadrul probei practice de conducere a vehiculului în traseu, examinatorii sunt obligaţi:
b) să verifice identitatea candidaţilor pe baza actului de identitate valabil, dosarul de examen, prezenţa în programatorul de examen, precum şi starea tehnică a vehiculelor cu care se efectuează proba practică;

deci atata vreme cat actul e valabil, ar trebui sa fie ok, si ar trebui sa fie acceptat inclusiv pasaportul

nu vad legatura cu domiciliul stabil, cand in permis nu e mentionata vreo adresa
cum ai procedat pana la urma? era cumva expirat buletinul? ca altfel nu vad de ce te-ar da jos
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2025
emmu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto AlexaaandraC AlexaaandraC Luna trecuta am avut proba de traseu pentru obtinerea permisului auto. Intre timp mi-a expirat buletinul si l-am schimbat si nu mai am viza de flotant pe ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului cat.d danpaul danpaul buna sper sa ma poata ajuta cineva cu un raspuns Daca inca nu am impliniti 24 de ani si am fost inscris la scoala de soferi pentru cat.D inainte de 19 ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi si examenul Just-drept Just-drept Doi soti locuiesc in mediu rural,unde locuiesc.Sotia e cadru didactic,la scoala unde locuiesc. Ei locuiesc cu mutatie flotat in zona rurala,din judetul X,dar ... (vezi toată discuția)