avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura resurse umane

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o procedura de resurse umane conform ISO 9001 si 14001.
Adresa de mail este arina_ia@yahoo.com

Multumesc,
O zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:17, 15 Ianuarie 2015
Despre ce procedura este vorba ? Dati-ne mai multe detalii .
Vizeaza instruirea personalului si evaluarea personalului. Ni s-a solicitat si adaugarea unei coloane in programul anual de instruire cu rubrica eficacitate. Eu ma gandeam sa trec o medie a calificativelor obtinute la testare, dar nu stiu daca este tocmai relevant.

Multumesc,
Vedeti aceste articole:
Proceduri corecte pentru instruirea personalului in organizatii
www.avocatnet.ro/content/art...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iso subcontractant ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Cerinta din Fisa de date este \\"[i]Se va prezenta Certificat privind implementarea si mentinerea unui Sistem de management ... (vezi toată discuția)
Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)
Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)