avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata salariu-firma transport international-revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata salariu-firma transport international-revisal

La o firma de distributie, in functie de comenzi, soferii tranziteaza Germania.Acestia trebuiesc platiti cu 8 euro, conform salariului minim din Germania, pe perioada cat tranziteaza aceasta tara.
1. Este necesar un act aditional la contractul de munca?Cum ar trebui sa sune si ce suma ar trebui trecuta?
2. Cum s-ar inregistra in Revisal acest act?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 15 Ianuarie 2015
Soferii primesc diurna in baza legilor romanesti. Nu trebuie inregistrat nimic in Revisal.
Diuna nu se inregistreaza in REVISAL , iar daca se doreste se poate incheia un act aditional la c.i.m. , intrucat valoarea diurnei este impusa de o legislatie externa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este natura platilor suplimentare catre salariatii soferi, ... Nita Emilia Nita Emilia Care este natura platilor suplimentare catre salariatii soferi, care desfasoara transport international(de exemplu, diurna sau indemnizatie de mobilitate,care ... (vezi toată discuția)
Salariu minim germania 2015 ncris78 ncris78 La 01.01.2015 a intrat in vigoare legea salariului minim in Germania, respectiv 8.5 euro/ora. Se presupune ca si soferii firmelor de transport, care efectueaza ... (vezi toată discuția)
Diurna esterna si salariu pe germania contaama contaama BUNA ZIUA, VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU CATEVA INFORMATII DESPRE FIRMELE DE TRANSPORT CARE AU CONTRACTE CU CLIENTI IN GERMANIA. AM O SOCIETATE CARE ... (vezi toată discuția)