la 31 decembrie societatea are o cifra de afaceri de 480.000 lei .pana la aceasta data am fost platitori de tva la trimestru .trebuie sa depun 010 pt schimbarea perioadei fiscale la luna ?
mai clar pana 30.09.2014 am fost micro ,la trim 4 am indeplinit conditiile pt IP iar in decembrie cifra de afaceri a depasit 100.000 euro .ce fac in aceste conditii ?depun 010 si nu mai depun 094 ?cu ce luna intru cu decontul la luna ?
ART. 156^1 Perioada fiscală
(1) Perioada fiscală este luna calendaristică.
(2) Prin excepţie de la prevederile alin. (1), perioada fiscală este trimestrul calendaristic pentru persoana impozabilă care în cursul anului calendaristic precedent a realizat o cifră de afaceri din operaţiuni taxabile şi/sau scutite cu drept de deducere şi/sau neimpozabile în România conform art. 132 şi 133, dar care dau drept de deducere conform art. 145 alin. (2) lit. b), care nu a depăşit plafonul de 100.000 euro al cărui echivalent în lei se calculează conform normelor, cu excepţia situaţiei în care persoana impozabilă a efectuat în cursul anului calendaristic precedent una sau mai multe achiziţii intracomunitare de bunuri.
Depuneti 010 si de la 01.01.2015 sunteti platitor lunar de TVA.