avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mai multe popriri simultane si dobanda in cauze penale
Discuție deschisă în Executare silită

Mai multe popriri simultane si dobanda in cauze penale

Am calitatea de creditor, după ce am fost parte civilă într-un proces penal. Am mers cu hotărârea la executor în urmă cu peste un an şi nu mi-am recuperat suma de bani încă.

Am aflat unde lucrează debitorul, dar finanţele au pus deja poprire pe salariul debitorului şi mi s-a spus că nu se pot pune 2 popriri în acelaşi timp. Este adevărat?

De asemenea, mi s-a spus că nu pot primi dobânzi dacă hotărârea nu le prevede, chiar dacă a fost pus creditorul de mult în întârziere.

Ce pot face ca să determin executorul judecătoresc să îmi recupereze suma de bani? Momentan nu face demersuri decât dacă dau telefon să întreb despre stadiul dosarului.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:58, 16 Ianuarie 2015
Pot fi puse mai multe popriri pe salariu, insa toate vor cumula 1/2 din salariu. Demersuri se fac la cererea dvs, făceți-vă în scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal ce se intampla in cazul executarii silite? ana-ana ana-ana Buna seara. In urma cu 5 ani in urma intarzierii la plata ratelor unui credit de nevoi personale banca a declarat scadent creditul. 16000 ron. De atunci nu mai ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Despre poprire gheorgheangelica gheorgheangelica Va rog sa ma lamuriti daca in urma adresei de infiintare a popririi, tertul poprit ( casa pensiilor) comunica executorului judecatoresc venitul din pensie al ... (vezi toată discuția)