avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport romanesc pentru cetatean ucrainean
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport romanesc pentru cetatean ucrainean

buna seara: vreau sa va intreb sunt casatorita de 3 luni cu un cetatean ucrainean.. eu sunt romanca .eu am domiciliul in romania .ce acte imi trebuie ca sa il trec la mine in spatiu, ca sa isi faca buletin si pasaport romanesc ,, multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:22, 16 Ianuarie 2015
Daca sotul este cetatean ucrainean nu poate detine carte de identitate romaneasca, deci nu-l puteti trece in spatiu. Conditia pentru ca sotul dvs sa primeasca buletin si pasaport romanesc este ca mai intai sa solicite si sa primeasca cetatenia romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt romanca, dovada cetateniei zokita zokita buna ziua.am indraznit sa cer ajutorul dv.ca nu stiu ce sa mai fac.Sunt romanca si casatorita cu un cetatean din cosovo eu nu locuesc in ro.actual sunt in ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean ucrainean bogdanoana bogdanoana Buna ziua. As dori sa aflu daca sar putea sa ma casatoresc eu romanca cu un cetatean ucrainean si daca el dupa ce a primit o interdictie de 5 ani in marea ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate + permis de sedere + cetatenie copil gabrielaonescu gabrielaonescu Buna seara, Va scriu in legatura cu schimabarea unei carti de identitate. Sunt cetatean roman, casatorit cu cetatean sarb (am certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)