Buna seara,am si eu o nelamurire si sunt sigur ca aici voi fi indrumat corect. Acum doua luni de zile vecina care locuieste gard in gard cu mine, in urma unei dereglari mintale (cred eu) mi-a distrus gardul,totul "ok" pana aici,am chemat politia si a venit ajutorul de politist sef de la noi din comuna,am dat declaratie impreuna cu 2-3 martori, mi-a dat acea cerere sau cum naibii se mai cheama cu numarul inregistratii. Acum, dupa doua luni, neprimind nici un raspuns am sunat la politaiul sef pentru a mi se comunica starea plangerii,la care politaiul a dat-o pe ocolite spunand ca "pai sa vezi ...ca mai dureaza ..." etc. eu stiind ce-i poate capul vecinei mele,banuiesc ca ar fi mituit politaii sa faca pierdut cazul. Acum intrebarea mea de final este: Unde sa ma prezint pentru a depune o plangere pentru cei doi politist? Am inteles de la cineva ca la DNA se fac toata chestiile astea care sunt legate de coruptie. Si daca se poate sa-mi spuneti si care ar fi demersurile necesare. Multumesc,va dorest o seara cat mai placuta.