avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost chemat in judecata fara motiv de aceeasi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost chemat in judecata fara motiv de aceeasi persoana de mai multe ori

Acum este a 3-a oara cand un vecin mi-a facut plangere la politie pentru motive inventate de el, pentru primele doua plangeri nu s-a inceput urmarirea penala ( nu a existat motiv ), ce plangere trebuie sa fac pentru a da in judecata persoana respectiva si ai cere daune pentru fiecare data cand am fost reclamat pe nedrept, daca nu voi face nimic nu se va opri din acest obicei,
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 19 Ianuarie 2015
Furdean, utilizator
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 21:14, 21 Ianuarie 2015
tarkan a scris:

2. Faceti o plangere la politie pentru hartuiala.
Sa speram ca politia va lua in seama.

Vă rog să nu-i mai induceți în eroare pe cei care, poate chiar au nevoie de o informație corectă.

La ce vă referiți, din punct de vedere juridic când spuneți „hărțuială”?
Adică dacă cineva te chemă în judecată de mai multe ori pentru că așa consideră de cunviință, înseamnă că este „hărțuială” și că este de competența poliției?

Dacă va depune plăngere la poliție va pierde vremea.
Poliția va ține cât va ține plîngerea apoi va da o soluție de clasare.... Și cu asta ce a câștigat omul? Nimic.

Deci, dacă vreți să ajutați nu vă repeziți să răspundeți emoțional cu răpunsuri de genul „mergi la poliție”, deoarece asta nu se potrivește întotdeauna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie GhiocaCosmin GhiocaCosmin Buna ziua.Am si eu o problema.O vecina de la etajul 1 mia facut reclamatie la politie precum ca i-as fi furat eu bunuri de valoare din casa(aur in cantitate de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie calomnioasa fan23 fan23 din pura razbunare a vecinului care de foarte multi ani incearca prin toate metodele sa ma denigreze atit la servici cit si in localitatea care locuiesc.ani ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de furtul unui telefon TheodorFaur TheodorFaur Buna Ziua ! Am fost acuzat pe nedrept de furtul unui telefon mobil la scoala. As dori sa stiu ce pot face ca acei care m-au acuzat de la scoala sa fie ... (vezi toată discuția)