Buna ziua,
Anul trecut (mai 2014) am cumparat la licitatie un imobil pe care l-am achitat integral, dar nu am intrat in posesia lui nici pana acum pentru ca asociatia de proprietari a facut contestatie invocand legea 230/2007 art.51-rangul prioritar- care tousi nu se aplica pt ca ei s-au inscris la ocpi mai tarziu de cat banca.Ca si parti intimate suntem noi(adjudecatari provizorii-sot si sotie) si banca, care a cerut executarea. Contestatia le-a fost respinsa celor de la asociatie, mutandu-se dosarul la tribunal prin apel. Am vorbit cu cei de la banca si nu vor sa mai faca intampinare si nici sa se prezinte la sedinta...Intrebarea mea este urmatoarea: Daca cei de la banca nu fac intampinare noi, nefiind reprezentati de un avocat, putem sa o facem? Ajuta la ceva? Daca nu trimite nimeni intampinare se stabileste sedinta sau le da raspuns la apel mai repede?
Multumesc.
Ar fi bine sa redactati intampinare in care sa reluati intrucatva apararile de la fond si de ce considerati ca solutia instantei de fond este intemeiata.
O aparare chiar si sumara este mai buna decat lipsa oricarei aparari.
Executare silita
goe_07
Cu scopul recuperarii unor restante mari ,in 2004 asociatia de proprietari formuleaza actiune in instanta impotriva proprietarului
Instanta de judecata in ... (vezi toată discuția)