avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la executare

Buna ziua,
Anul trecut (mai 2014) am cumparat la licitatie un imobil pe care l-am achitat integral, dar nu am intrat in posesia lui nici pana acum pentru ca asociatia de proprietari a facut contestatie invocand legea 230/2007 art.51-rangul prioritar- care tousi nu se aplica pt ca ei s-au inscris la ocpi mai tarziu de cat banca.Ca si parti intimate suntem noi(adjudecatari provizorii-sot si sotie) si banca, care a cerut executarea. Contestatia le-a fost respinsa celor de la asociatie, mutandu-se dosarul la tribunal prin apel. Am vorbit cu cei de la banca si nu vor sa mai faca intampinare si nici sa se prezinte la sedinta...Intrebarea mea este urmatoarea: Daca cei de la banca nu fac intampinare noi, nefiind reprezentati de un avocat, putem sa o facem? Ajuta la ceva? Daca nu trimite nimeni intampinare se stabileste sedinta sau le da raspuns la apel mai repede?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: medeeathing , utilizator 13:20, 19 Ianuarie 2015
Ar fi bine sa redactati intampinare in care sa reluati intrucatva apararile de la fond si de ce considerati ca solutia instantei de fond este intemeiata.
O aparare chiar si sumara este mai buna decat lipsa oricarei aparari.
Multumesc pentru raspuns. Ma puteti ajuta cu un model de intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare dorudrg dorudrg buna ziua.astazi 22.03.2018 am avut un proces cu cei de la kruk in legatura cu o suma de bani datorata in urma unui credit bancar din 2008 instanta mi.a ... (vezi toată discuția)
Executare silita goe_07 goe_07 Cu scopul recuperarii unor restante mari ,in 2004 asociatia de proprietari formuleaza actiune in instanta impotriva proprietarului Instanta de judecata in ... (vezi toată discuția)
Decizie favorabila?- sentinta civila, contestatie pv politie rutiera. Bogdan1943 Bogdan1943 Buna ziua, rezultatul ultimei sedinte de judecata pentru contestarea unui PV de contraventie este urmatorul: Tip solutie: Admite plângerea Solutia pe ... (vezi toată discuția)