avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unica intretinatoare a familiei.Pot fi data in somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unica intretinatoare a familiei.Pot fi data in somaj?

Buna ziua.In cadrul societatii in care lucrez,din lipsa de activitate, unele sectoare se inchid,iar personalul este dat in somaj. Va rog sa-mi spuneti, daca eu fiind divortata cu un copil in intretinere,pot fi data in somaj.Mentionez, ca postul de sef de depozit(gestionar) nu s-a desfiintat. In firma mai sunt colegi care ocupa acest post acest post, dar in alt sector. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 19 Ianuarie 2015
Puteti fi disponibilizata , insa verificati daca la nivel de angajator (reg.intern si/sau ccm) sunt stabilite criteriile care se iau in considerare pentru stabilirea ordinii de prioritate la concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii - contract de munca, restructurari Mihaela Capatina Mihaela Capatina Buna ziua In cazul unor restructurari care sunt criteriile legale de restructurare tinand cont ca este societate comerciala care nu are contract colectiv de ... (vezi toată discuția)
Temei legal aplicabil si in cazul insolventei unei societati alinedelea alinedelea As dori sa aflu care este in cazul insolventei, temeiul legal sau procedura prin care se stabileste alegerea salariatilor care urmeaza a fi disponibilizati ... (vezi toată discuția)
Concediere sot sotie anklau anklau Buna ziua. Ce despagubiri as putea cere in instanta de la un angajator care ne concediaza si pe mine si pe sotie impreuna cu inca 4-5 colegi in acelasi timp ... (vezi toată discuția)