avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expert tehnic acidente rutiere
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expert tehnic acidente rutiere

Buna ziua
As dori sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite si cum se obtine calitatea de expert tehnic judiciar acidente rutiere
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:52, 20 Ianuarie 2015
Studiati legislatia aferenta expertizelor tehnice judiciare - OG nr. 2/ 2000 art.7-16 cu modificarile si completarile ulterioare.
Exista o conditie suplimentara - sa fie organizate in prezent cursuri si/ sau interviu de catre Ministarul justitiei.
Puteti lua legatura cu Biroul local pentru expertize tehnice judiciare din cadrul tribunalului judetean pentru informatii suplimentare privind organizarea de cursuri/ interviu, eventual pentru depunerea dosarului.
In ultimul timp nu s-au mai organizat examene pentru atribuirea calitatii de expert tehnic judiciar. IN schimb, s-au organizat interviuri in acelas scop. Pentru a avea dreptul sa participati la interviu trebuie sa fiti doctor in stiinte, conferentiar sau profesor universitar, academician.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert judiciar CRISTIAN59 CRISTIAN59 Cine poate sa devina expert judiciar , cum se poate ajunge sa profesezi in aceasta functie (care sunt pasii sa poti ajunge expert judiciar intr-un ... (vezi toată discuția)
Expert tehnic judiciar evaluator altobello altobello Buna ziua. Ma intereseaza sa devin expert tehnic judiciar in specialitatea Evaluare proprietatii imobiliare si/sau Evaluarea bunurilor mobile, insa din cate ... (vezi toată discuția)
Interviu pentru acordarea calitatii de expert tehnic judiciar Ioan Ciobanu Ioan Ciobanu In luna iunie anul curent se va organiza o sesiune de interviuri pentru atribuirea calitatii de expert tehnic judiciar. In comunicatul Ministerului Justitiei ... (vezi toată discuția)