avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expert judiciar
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expert judiciar

Cine poate sa devina expert judiciar , cum se poate ajunge sa profesezi in aceasta functie (care sunt pasii sa poti ajunge expert judiciar intr-un domeniu).
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:40, 30 Iunie 2013
Pentru documentarea dvs., studiati OG nr. 2/ 2000 cu modificarile si completarile ulterioare, privind organizarea activitatii de expertiza tehnica judiciara si extrajudiciara.
Trebuie sa va interesati la biroul de expertize judiciare ce functioneaza in cadrul Tribunalului din judetul unde aveti domiciliu daca sunt planificate interviuri pentru obtinerea calitatii de expert judiciar. Dupa stiinta mea (s-ar putea sa nu fiu corect informat) examene pentru atribuirea calitatii de expert judiciar nu se mai dau, ci numai interviuri. pentru inscrierea la interviu trebuie sa fiti fie academician, fie profesor universitar sau conferentiar universitar sau sa aveti titlul stiintific de doctor docent sau de doctor in specializarea in care doriti sa deveniti expert judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert tehnic judiciar evaluator altobello altobello Buna ziua. Ma intereseaza sa devin expert tehnic judiciar in specialitatea Evaluare proprietatii imobiliare si/sau Evaluarea bunurilor mobile, insa din cate ... (vezi toată discuția)
Expert tehnic acidente rutiere danny77 danny77 Buna ziua As dori sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite si cum se obtine calitatea de expert tehnic judiciar acidente rutiere Multumesc (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuiesc indeplinite pentru expert tehnic judiciar in instalatii electrice? Dorin1963 Dorin1963 Buna ziua Detin autorizatie emisa de catre ANRE de expert tehnic de calitate si extrajudiciar in instalatiile electrice de joasa si medie tensiune din anul ... (vezi toată discuția)