ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

NCP Art. 295
Delapidarea
(1) Însuşirea, folosirea sau traficarea de către un funcţionar public, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.
(2) Tentativa se pedepseşte.
 irc80 
	    	Utilizator

irc80 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Mira1705	                   

Buna ziua . In anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare cu prejudiciul de 18.000 lei .  Am lucrat la o casa de pariuri iar toată aceasta suma a ... (vezi toată discuția)
	                    Mira1705	                   

Buna ziua . In anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare cu prejudiciul de 18.000 lei .  Am lucrat la o casa de pariuri iar toată aceasta suma a ... (vezi toată discuția)

florin2kx	                   

Am inteles ca in cazul de trafic de canabis, daca faci un denunt limitele pedepsei sunt reduse la jumatate. Am mai citi in codul penal ca, daca recunosti fapta ... (vezi toată discuția)
	                    florin2kx	                   

Am inteles ca in cazul de trafic de canabis, daca faci un denunt limitele pedepsei sunt reduse la jumatate. Am mai citi in codul penal ca, daca recunosti fapta ... (vezi toată discuția)

ati24	                   

Buna am comis o  inselaciune cu prejudiciu total  de 3000 de euro oare suma asta reprezinta un grad de pericol social al unei infractiuni aducand o atingere ... (vezi toată discuția)
	                    ati24	                   

Buna am comis o  inselaciune cu prejudiciu total  de 3000 de euro oare suma asta reprezinta un grad de pericol social al unei infractiuni aducand o atingere ... (vezi toată discuția)