avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stagiu de cotizare CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stagiu de cotizare CIC

Am beneficiat de concediu de crestere al copilului pana la 2 ani, din care o luna trebuia sa o ia sotul meu.
Copilul s-a nascut in 22.06.2012, teoretic trebuia sa ma intorc la lucru in 23.05.2014.
La intelegerea cu angajatorul m-am intors la data de 01.07.2014.
La inceputul lui mai trebuie sa nasc cel de-al 2-lea copil.

Imi spuneti, va rog, daca perioada 23.05.2014-22.06.2014 constituie parte integrala la calcularea celor 12 luni anterioare nasterii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:47, 20 Ianuarie 2015
Am sunat la directia de dezvoltare si asistenta comunitara, acolo unde se depun actele si mi-au spus ca luna de suspendare nu se ia in calcul, deci nu voi avea stagiu complet de cotizare de 12 luni.
Vad ca legea specifica ca e considerat... Ce pot face?
Puneti intrebarea la AJPIS sau la ANPIS, e-mail : anps@pretatiisociale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luna fara plata concediu crestere copil alinagava alinagava Cum trebuie sa procedeze o mamica care se afla in urmatoarea situatie: In data de 22.06.2012 a nascut, apoi a optat pentru concediu de crestere a copilului pe ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ElenaTrifan ElenaTrifan Buna ziua! Sunt in urmatoarea situatie: Am optat pentru un an de concediu crestere copil. Acest an expira pe data de 10.04.2016. Doresc sa mai stau si in al ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie copil / drepturi de autor Margotbc Margotbc Buna ziua! Care este cuantumul indemnizatiei de crestere a copilului pentru persoanele care au contract de cesiune drepturi de autor? Sunt aceleasi beneficii ... (vezi toată discuția)