avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor Contract de concesiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor Contract de concesiune

am concesionat in 2007 un contract de concesiune de 1000m2 pe care am construit in 2010 o casa unde locuiesc .
S-a stabilit o redeventa de 2440 ron anual .
Am ajuns in 2015 si am aflat de la primarie ca avem o datorie catre ei de 23000ron datorii concesiune din 2007-2014 .
In acesti ani nu am primit nici o hartie de la primarie pentru datorii iar in contract scrie ca daca nu se construieste pe teren nimc in 2 ani ti-l ia inapoi !
Nu mi l-au luat dar nici instiintare nu am primit plus ca in Decembrie 2014 s-a marit redeventa fara acordul partilor cum scrie in contract dar nici nu am fost anuntati de mariere si uite asa de la 2440/an am ajuns la 3220/an .
Intrebarea mea este daca se poate apica legea prescriptiei datoriei si daca as avea vre-o sansa in instanta.
Problema este ca tot in Decembrie 2014 aceste concesiuni s-au scos la vanzare si nu pot sa-l cumpar pana nu platesc datoria asta in cazul in care nu se aplica aceasta lege sau vre-o alta .
Azi am fost si am platit prin transfer bancar redeventa dar conform contractului pe ultimii 3 ani 2012 2013 2014 iar restul se poate prescrie ?Am vre-o sansa ?
Ma poate ajuta cineva ?
Cel mai recent răspuns: ciprian2015 , utilizator 13:57, 10 Octombrie 2017
Restul se prescrie, da.
In legatura cu contractual meu de concesiune nu am rezolvat nimic trebuie sa dau in judecata primaria daca e cineva din Buzau pentru a ma reprezenta la proces .
am castigat procesul cu Primaria dupa 2 ani am reusit sa devin Proprietar cu acte .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea chiriei la primarie zzanetta zzanetta Dupa ce perioada se prescrie chiria datorata primariei, va rog sa imi precizati prin ce acte este reglementata prescrierea. Am primit de la primarie o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. deranjez cu o problema, in numele unei cunostinte. ... Lucian0415 Lucian0415 Buna ziua. Deranjez cu o problema, in numele unei cunostinte. Treaba e cam asa, in linii mari: - in anul 2004 a concesionat un teren de la Consiliul Local ... (vezi toată discuția)
Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)