avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Taxe neplatite catre stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Taxe neplatite catre stat

in calitate de pers juridica, ce risc daca nu am platit statului impozitul pe venit si contributiile lunare?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 15:55, 21 Ianuarie 2015
Buna ziua,
Riscati executia silita, si daca se dovedeste ca suntei vinovat pentru neplata acestora se angajeaza raspunderea personala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt cadru didactic activ si prestez si servicii de meditator. trebuie sa platesc cass? Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Buna ziua! Sunt cadru didactic activ,angajat, iar la unitatea scolara mi se opresc toate datoriile pe care trebuie sa le onorez eu catre stat,pe statul de ... (vezi toată discuția)
Beneficiu- sistemul de sanatate relu17 relu17 Buna ziua, pentru a lua reteta lunara de la medicul de familie este nevoie sa merg la finante pentru a dovedi ca nu am alte venituri doar pensia? sau se ... (vezi toată discuția)
Se poate ajunge la sechestru pe bunuri proprii? octy2009 octy2009 Buna ziua . Sunt administrator la o firma din Bacau la care mai am un asociat. Problemele au inceput acum un an si am acumulat datorii la stat din tva si ... (vezi toată discuția)