avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de construire expirata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de construire expirata

Buna ziua

Ma confrunt cu o problema,doresc sa intabulez o casa la care Autorizatia de construire a expirat in 02.2013,procesul verbal de receptie nu se poate face cu autorizatia expirata iar cei de la Primarie m-au trimis sa ma adresez instantei judecatoresti pentru solutionarea problemei.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:38, 22 Ianuarie 2015
se putea plati o taxa de prelungire a autorizatiei, dar probabil acum a trecut prea mult timp si primaria va trimite la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

închidere autorizaþie de construire milian milian Am o casă în contrucţie la stadiul \"în roşu\" cu geamurile exterioare montate. Construcţia a început acum 2 ani, după eliberarea autorizaţei de ... (vezi toată discuția)
Expirare autorizatie constructie prelungita Irina Iacob Irina Iacob Buna seara, In anul 2008 am obtinut autorizatie de constructie casa pe 3 ani. In anul 2011 am prelungit autorizatia cu perioada maxima, respectiv inca un an. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)