avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 coduri CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

coduri CAEN

Buna ziua.
Incerc sa imi deschid o Intreprindere Individuala cu urm.codurile caen : 4677 si 3831,in incidenta acestor coduri intra si dezmembrarea auto,intrebarea mea este DACA IMI TREBUIE AUTORIZARE R.A.R pentru ele,sau daca trebuie sa ma autorizez eu R.A.R in diploma mea de scoala profesionala scrie MECANIC MOTOARE TERMICE.
Am demarat deja actele pt autorizatie functionare,mediu,fisc...acum asteptam.

Aa multumesc anticipat pentru raspuns(-uri).

Cu stima BASARAB IONUT.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:38, 22 Ianuarie 2015
Este obligatorie AUTORIZAREA operatorilor economici care desfăşoară activităţi de reparaţii, de întreţinere, de reglare precum şi de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz (ateliere de service auto)

Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa fiu autorizat rar ca sa pot repara autovehicule? filca nedelcu filca nedelcu am deschis un pfa in domeniul reparatii autovehicule,adica amprimit de la registrul comertului certificat de inregistrare,de la finante la fel am primit ... (vezi toată discuția)
Neclaritate coduri caen - dezasamblare vs. demontare cornel_t12 cornel_t12 codul CAEN 4677 \"Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor\" spune ca include demontarea autovehiculelor uzate si mai jos spune ca exclude demontarea ... (vezi toată discuția)
Pfa, asociatie familiala sau? laviscoala laviscoala Buna ziua, va rog sa mi dati un sfat, sotul meu dezmembreaza cateva masini (5-6 pe an) in curtea tatalui meu, ii este frica de eventuale reclamatii, de aceea ... (vezi toată discuția)