avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Colet returnat, plata curier
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Colet returnat, plata curier

Acum cateva zile am comandat ceva pe internet care urma sa vin printr-o firma de curierat. Problema este ca eu am cumparat acel produs de aici si nu mai am nevoie de el. Nu vreau sa deranjez dar intre timp a ajuns si coletul asa ca nu vreau sa il mai ridic. Intrebarea mea este cine v-a platit curierul pentru ca acesta trebuie sa il trimita inapoi....
Cel mai recent răspuns: hhs , utilizator 08:43, 15 Iunie 2021
Buna ziua,
trebuie sa vorbiti cu curierul si sa ii spuneti ca nu mai doriti sa ridicati coletul. El va va spune daca trebuie sau nu ,sa platiti pt. returnarea lui catre expeditor.
Eu personal, acum 6 ani am comandat online de la Flanco.ro un televizor LED si pana sa vina am cumparat din magazinul fizic Flanco acelasi televizor dar mai ieftin( era o promotie locala!!). Am sunat la Flanco.ro si am anuntat acest lucru si ca nu mai doresc televizorul comandat online,Mi-au spus ca nu e nici o problema dar ei l-au trimis deja , insa trebuie sa ii spun curierului ca nu mai doresc televizorul. Am si facut acest lucru, curierul a spus:OK il trimitem inapoi!! Nu mi-a cerut nimeni nici pana acum nici un ban pt. transport.
Insa dupa trei luni iar ma suna curierul , ca are un televizor de livrat pt. mine de la Flanco.ro si daca nu-l ridic atunci chiar ca il trimit inapoi :)) Va dati seama cat de zdruncinat a fost televizorul acela timp de trei luni ????!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea europeana/romaneasca OanaCristinaDragomir OanaCristinaDragomir Conform legislatiei europene/romanesti, comerciantii online, sunt obligati supunerii politicii de retur de 14 zile? In cazul distribuirii unui produs, catre ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla atunci cand nu raspunzi la curier? MariasPaula MariasPaula adica am dat o comanda pe net si o primesc prin fan curier , ce pot pati daca nu raspund fanului curier pt a ridica coletul si a plati ? (vezi toată discuția)
Platit bun primit prin curier fara sa il comand, recuperare bani justinmeal justinmeal Bună ziua, am primit pe adresa firmei un colet cu un produs prin curier cu suma ramburs de plata. S-a primit coletul si s-au platit banii curierului desi nu ... (vezi toată discuția)