Am avut o motocicleta pe care am instrainat-o catre alta persoana, prin contract de vanzare-cumparare... I-am dat noului proprietar si certificat de atestare fiscala, alaturi de toate actele necesare inamatricularii si inclusiv am trecut data de instrainare si persoana catre care am instrainat-o pe spatele talonului.
Cumparatorul nu si-a inmatriculat motocicleta in 30 zile si a avut un accident minor, in care el nu a suferit nimic, dar motocicleta a prezentat unele deteriorari. De vina a fost soferul unei masini, care era asigurat RCA si s-a deschis dosar de dauna RCA.
Acest dosar a fost deschis de cumparatorul motocicletei, dar s-a facut pe numele meu. Asa ca m-am trezit acasa cu o hartie de la Asigurator, pe care trebuia sa o completez, inclusiv cu un cont in care sa mi se vireze o suma de bani, ca si dauna motocicleta.
Dupa gândirea mea, banii trebuie sa ii dau cumparatorului... Dar, va intreb: CE SE INTAMPLA DACA NU II DAU BANII?
Intreb acest lucru, deoarece cumparatorul intre timp m-a deranjat cu unele lucruri... Si de ce eu sa fiu un om corect, când el pe mine "m-a faultat" când m-a prins?!
Accident rutier
catam76
Am avut accident auto cu motocicleta,circuland pe drum cu prioritate,un sofer a virat stanga,neacordandu mi prioritate, eu lovindul in partea dreapta spate.S-a ... (vezi toată discuția)