avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordinul de restrictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordinul de restrictie

fostul meu sot inca traieste impreuna cu mine si cei doi copii de 12 si 6 ani,dar pe timp ce trece este mai alcoolic si ne agreseaza verbal si psihic,vinde tot ce prinde din casa,a fost internat de multe ori la psihiatrie,dar fara nici un rezultat,as vrea sa stiu cum pot sa il evacuiez si sa obtin un ordin de restrictie.mentionez ca el nu a muncit si nici nu munceste,numai eu am lucrat si lucrez.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:39, 28 Ianuarie 2015
Buna seara,
Va sfatuiesc sa va adresati instantei cu o astfel de cerere.
vreau totusi sa stiu daca am vreo sansa sa il evacuiez si in cat as putea sa obtin acest ordin de restrictie,pentru ca lucrez in austria cu contract cate o luna acasa si o luna in austria
Buna ziua,
Daca nu este si el coproprietar atunci aveti toate sansele.
Daca nu ati dezbatut partajul atunci va sfatuiesc sa il dezbateti si sa solicitati bunul in materialitate cu obligatia sultei.
durata este destul de greu de apreciat dar se judeca in regim de urgenta
este si el copropietar,pt ca am construit casa atunci cand eram casatoriti,dar pana la partaj vreau sa ii fac evacuare pt ca nu se mai poate locui cu el sub nici o forma,imi terorizeaza fetele are probleme mari psihice,politia este incontinu la poarta noastra,mi/a vandut tot de prin casa si ameninta ca da foc casei,ca ne omoara si apoi se omoara si el
Buna seara,
Adresativa instantei pentru restrictionare si politiei pentru amenintari.

Alte discuții în legătură

Plangere penala Anonimata Anonimata As dorii sa stiu ce este de facut in cazul in care am depus plangere penala impotriva surorii mele cu care locuiesc care ma tot ameninta cu moartea si m-a ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie Anonimttt Anonimttt Se poate obtine un ordin de restrictie sau alta pedeapsa pentru o persoana care ma santajeaza, hartuieste si ameninta cu distrugere sociala si psihica, ... (vezi toată discuția)