avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Obtinerea formularului A1
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Obtinerea formularului A1

buna ziua!in legatura cu formularul A1....nu se poate fenta toata ceasta nebuneala?....in loc de detasare spunem ca sunt in delegatie...care este diferenta.?va multumesc anticipat ast rasp
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:20, 27 Februarie 2015
Delegarea poate fi dispusă pe o perioadă maximă de 60 de zile calendaristice în 12 luni, ea putându-se prelungi pentru perioade succesive de maximum 60 de zile calendaristice.
Detaşarea va presupune trimiterea temporară a salariatului, din dispoziţia angajatorului, la un alt angajator pentru executarea unor lucrări ale angajatorului la care este detaşat salariatul.
detaşarea poate fi dispusă din start pe o perioadă de un an, ea putând fi prelungită din şase în şase luni,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasarea angajatilor in strainatate elena picoiu elena picoiu Buna ziua. In ce conditii pot detasa angajatii in strainatate pentru finalizarea unui contract incheiat cu una dintre cele mai mari firme de constructii din ... (vezi toată discuția)
Delegare...detasare.. iulia53 iulia53 buna ziua O societate are niste lucrari in alta localitate si isi trimite angajati la acel pc. de lucru pentru a presta servici.Intrebarea mea este cite zile ... (vezi toată discuția)
Perioada diurna anelecavon anelecavon Care este perioada de acordare maxima in decursul unui an (vezi toată discuția)