avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort,test paternitate,daune morale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort,test paternitate,daune morale

Buna ziua,
Sotul meu m-a parasit cand eram insarcinata in luna a Vlll .A participat la nastere dupa care la o saptamana a intentat actiunea de divort pe motiv ca am parasit domiciliul si care dubii in privinta paternitatii. Au trecut aproape patru luni de cand a fost depusa actiunea, iar in tot acest timp inca sotul meu spune la toate cunostintele noastre ca l-am inselat si ca are indoieli in ceea ce priveste paternitatea,lucru total neadevarat care ma scoate din minti.L-am rugat sa inceteze dar nu vrea. Pot sa.i cer daune morale sau materiale in procesul de divort pt defaimare ?avand in vedere ca mi.a "terfelit" imaginea...dar mai ales ca mi.a jignit copilul.
Cel mai recent răspuns: danamoga , utilizator 15:23, 3 Februarie 2015
Puteti sa cereti daune morale pana la primul termen de judecata. Ele vor fi acordate, daca divortul se va finaliza din culpa sa.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A crescut 18 ani copilul altuia lili5 lili5 De curand fiica lui a implinit 18 ani si au facut de comun acord ADN. A rezultat ca nu este a lui. Toti acesti ani fosta sotie, mama copilului a trait in casa ... (vezi toată discuția)
Proces defaimare Nico1982 Nico1982 Buna ziua! Sunt in divort cu sotul meu, dupa 20 de ani de casnicie eu am avut o aventura si i am spus, el n a putut trece peste si asa ca a plecat de ... (vezi toată discuția)
Drept civil Cozma27 Cozma27 Buna ziua! Daca am depus o cerere de chemare in judecata impotriva cuiva pentru defaimare si am cerut daune morale, procesul incepand deja, pot face cumva sa ... (vezi toată discuția)