avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri modificare lege traducatori autorizati
Discuție deschisă în Traduceri

modificare lege traducatori autorizati

Buna ziua,

Sunt traducator autorizat de Ministerul de Justitie in baza legii 178 / 1997 autorizatia 4855 / 2001.
Detin SRL cu activitate de traduceri NUMAI pentru limbile pentru care sunt autorizata si pentru consultanta.
Nu am alti angajati; folosesc o stampila in calitate de traducator si cea a SRL -ului pentru alte activitati de consultanta ; am cumparat si am rate pentru un birou aflat in apropierea notariatelor, o garsoniera modernizata , special pentru a deservi clientii care solicita servicii de traduceri ( doar pentru limbile pentru care sunt autorizata) .
Intrebare: trebuie sa desfiintez acest SRL ? daca da in ce consta infiintarea unui birou individual ( de fapt in aceasta forma SRL -ul meu este un birou individual ...)
Multumesc mult pentru rabdarea de a citi intrebarea si pentru amablilitatea de a-mi raspunde.
I. Dinu
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 13:15, 27 Ianuarie 2015
Din punct de vedere contabil, pentru a desfiinta/inchide un SRL trebuie sa fie pe 0. Sa nu aveti credite (daca garsoniera e cumparata pe SRL - nu puteti inchide). Nu vad de ce ati inchide SRL-ul totusi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou traduceri-obligatoriu srl sau ii? Emina Emina Buna seara, Am citit subiectele legate de birouri de traduceri, insa am o nelamurire. Poate un traducator autorizat sa deschida un birou, colaborand cu alti ... (vezi toată discuția)
Limite prestare servicii de traduceri - specializare ªtiinþele naturii ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema. Am un Atestat Profesional, eliberat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii avand drept ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)