avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registrul-inventar pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registrul-inventar pfa

cum se completeaza acest registru-inventar
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:35, 27 Ianuarie 2015
In registrul inventar treceti intrarea bunurilor de natura obiectelor de inventar si a mijloacelor fixa achizitionate cu factura pe pfa la data din documentul de achizitie, vanzarea acestora conform documentelor de vanzare (factura), casarea acestora daca s-au deteriorat si nu mai sunt utilizabile, conform procesului verbal de casare si a documentului ca acestea au fost valorificate la firme specializate de colectare deseuri electrice (de exemplu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa cris_geany cris_geany BUNA ZIUA..mi-am deschis un PFA coafor,va rog daca ma puteti lamuri si pe mine ,in ce registru trebuie sa trec daca imi cumpar o masina de tuns sau alte ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa activitate comert ncris78 ncris78 Un PFA, neplatitor de TVA, cu activitate comert cu amanuntul mai trebuie sa completeze si registru de casa si raport de gestiune, sau e suficient registru ... (vezi toată discuția)