avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum iesim din Biroul de credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum iesim din Biroul de credit

Am avut ca toti ceilalti cate cel putin un credit pe care l-am achitat cu greu, in urma cu doi ani din surse propri fara refinantare si datorita greutatiilor am avut intarzieri la plata ratelor mai mari de 30 de zile. In prezent am cerut un credit imobiliar prin prima casa iar banca m-a refuzat din cauza vestitului BIROU CREDIT, fara sa stiu ca sunt in aceasta situatie fiindca nu am fost instiintat la momentul respectiv. Trebuie sa mai astept inca 2 ani sau mai exista si alta varianta pentru a fi sters din evidenta BC -ului.

Va multumesc de sugestii.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 10:40, 3 Februarie 2015
In cazul dvs. trebuie sa asteptati sa treaca perioada in care se pastreaza datele la Biroul de Credit. Trebuie sa tineti cont ca, la acordarea de credite, bancile verifica si Centrala Riscurilor de Credit unde informatiile sunt pastrate timp de 7 ani. Stergerea intarzierilor de la cele doua institutii se face doar de catre banca care le-a transmis, in cazul in care se constata erori de operare sau cand o instanta de judecata obliga banca sa intreprinda o astfel de masura. Nu cred ca este cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit maimyc maimyc Buna seara, Sotul meu este in biroul de credit si am inteles ca s-a dat o lege prin care cei aflati in situatia lui, pot fi stersi din baza de date daca fac ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit, credit prima casa adrian222 adrian222 Bună ziua, am nevoie de ajutor. Am avut două dosare de executare silita un card de credit la bt și respectiv un credit cu buletinul la CEC. Am soluționat ... (vezi toată discuția)
Negativ la biroul de credit larisasnake larisasnake Buna ziua!am si eu o problema,am mai multe credite la mai multe banci,iar acum am fost la o banca sa fac refinantare,dar dosarul mea a fost respins deoarece ... (vezi toată discuția)