avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bani Europeni primiti in perioada concediului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bani Europeni primiti in perioada concediului de crestere a copilului!!!

Buna ziua,

Intrebarea mea este referitoare la Legea nr.126/2014 privind concediul si indemnizatia de crestere a copilului, in care este precizat faptul ca NU se suspenda indemnizatia in cazul in care persoana indreptatita primeste diverse sume in baza legii. Nelamurirea mea este, daca stie cineva, ce se intelege prin "diverse sume in baza legii" ? Intreb asta pentru ca, am un PFA care este suspendat de cand am intrat in concediu de crestere a copilului, insa am accesat un Proiect European pentru care va trebui sa redeschid PFA-ul si prin care voi incasa prin luna mai 25000 euro din proiectul pe care l-am incasat. Oare daca primesc banii acestea o sa mi se suspende indemnizatia lunara???

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Annamaria13 , utilizator 19:49, 5 Februarie 2015
Luati legatura cu Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) cea care aproba si plateste indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).
Multumesc! Voi incerca sa aflu un raspuns acolo!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa ,af sau ii in concediu pentru crestere copil stefy_scumpa stefy_scumpa buna ziua, ma aflu in concediu pentru cresterea copilului si as dori sa infintez un pf ,af sau ii pentru a ma ocupa de decoratiuni nunti botezuri cum pot ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre indemnizatia de crestere a copilului Cristina_M84 Cristina_M84 Buna ziua! Am nevoie de lamuriri cu temeiul legal, daca se poate. Am nascut in luna iulie, iar la jumatatea lunii septembrie, cand mi s-a terminat concediul ... (vezi toată discuția)
Sume din hj-uri in cic lily-of-the-well lily-of-the-well Buna ziua! Sunt profesor pentru invatamantul primar la o scoala din judetul Buzau. De un an ma aflu in concediu de crestere a copilului, perioada in care eu ... (vezi toată discuția)