avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna termenul \\"apel\\" ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna termenul "apel" ?

Am dat in judecata o persoana careia i-am imprumutat niste bani si nu mi i-a restituit. Judecatorul mi-a respins actiunea.Cu apel.
Ce inseamna asta,care e diferenta fata de recurs?In afara de actele prezentate la prima instanta,nu am alte acte sa prezint.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: turkn , utilizator 11:19, 8 Februarie 2015
Un avocat nu va poate garanta castigarea procesului, dar,va cersc sansele de castig.
danpopescu2011 a scris:

Un avocat nu va poate garanta castigarea procesului, dar,va cersc sansele de castig.

Domnule avocat,

Va multumesc si dumneavoastra pentru recomandarea pe care ,de fapt,nu am cerut-o,dar daca citeati cu atentie titlul postarii mele initiale,va dadeati seama ca subiectul era altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O opinie , va rog - apel incident sau nu? Corina Dina Corina Dina Printr-o hotarare judecatoreasca , instanta a respins cererea de chemare in judecata a reclamantului , eu fiind parat . Desi am invocat exceptia prescriptiei ... (vezi toată discuția)
Motivare recurs leusan leusan Daca recursul impotriva unei hotarari , nu este motivat de catre recurent poate fi declarat nul la primul termen? In speta recurentul face vorbire numai ... (vezi toată discuția)
Apel si recurs in instanta cosminghe cosminghe Buna ziua Sunt asociat si administrator la un sc 50%, m-am certat cu asociatul iar acesta si-a cerut banii investiti in intanta dosarul a foast judecat ... (vezi toată discuția)