Sunt asociat si administrator la un sc 50%, m-am certat cu asociatul iar acesta si-a cerut banii investiti in intanta dosarul a foast judecat la Tribunalul Bucuresti unde am castigat i sa respins cererea, a facut recurs la Curtea de Apel Bucuresti, in alt dosar tot la Tribunalul Bucuresti a cerut dizolavrea societatii la fel cererea ia fost respinsa si are dreptul la apel, acum intreb:
- in primul dosar in care a facut recurs de la curtea de apel hotararea care va fii data va mai putea fii atacata intr-o alta instanta, sau va fii definitiva si irevocabila?
- in al doilea dosar de dizolvare dc va face apel, apelul va fii judecat tot la curtea de apel sau la tribunalul Bucuresti si dc va pierde va mai putea fii atacata acesta decizie.
Este posibil ca judecatorii sa tina cont de prima hotarare a colegilor de la tribunalul Bucuresti, mentionez ca eu nu m-am prezentat deloc la procese si nu am avut nici avocati iar el a trimis 2 avocati si tot a pierdut.
in primul dosar, dupa recurs hotararea a ramas definitiva si irevocabila
in al doilea dosar, dupa apel care se va judeca tot la curtea de apel unde sa judecat si recursul din primul dosar, se mai poate face recurs la ICCJ... Nu va laudati cu faptul ca ati castigat procesele de pana acum desi nu vati prezentat si ca el a pierdut cu tot cu avocati.. Eu zic sa va duceti macar sa raspundeti prezent cand se striga partile din dosarul dvs... penrtu ca se poate intampla ca instanta sa considere ca dvs ati achiesat, adica recunoasteti pretentiile si sunteti in mod indirect de acord cu cererea partii adverse.. daca nu va face placere sa va duceti, delegati pe altcineva sa va reprezinte interesele
Litispendenta
sarm07opr
Va rog sa-mi dati un raspuns pentru problema mea.
Sunt intr-un proces pentru obtinere act administrativ la Curtea de Apel. Am castigat pe fond si procesul ... (vezi toată discuția)