avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces castigat, recuperare bunuri confiscate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces castigat, recuperare bunuri confiscate

Buna seara!Am castigat un proces cu politia rutiera constand intr-o contestatie care am facut-o impotriva unui proces verbal de contraventie si masura complementara de confiscare a unor bunuri.Masura confiscarii a fost ridicata.Vreau sa stiu daca pot intra in posesia bunurilor confiscate cu hotararea aceasta judecatoreasca in prima instanta sau pot intra in posesia lor doar cand am o hotarare definitiva?
Cel mai recent răspuns: mihaelaa.roxana , utilizator 14:51, 6 Februarie 2015
Da, o puteți trimite și prin e-mail.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca laumotor laumotor Am fost parte intr-un proces civil a carui pronuntare a fost data pe 31 Octombrie 2014 si al carui rezultat nefavorabil il gasesc pe site-ul judecatoriei dar ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca divort Adrinuta Adrinuta Buna ziua, In data de 06.09.2016 s-a afisat online, pe site-ul oficial al judecatoriei, hotararea judecatoreasca in ceea ce priveste divortul incheiat prin ... (vezi toată discuția)