avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire permanenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire permanenta

Intre familia mea si a vecinului este un conflict de ani buni. Niciodata nu ne lasa in pace , de fiecare data cauta prilej de a face cite o reclamatie la politie , la parchet , a furat lemnele de pe terenul meu ( dar mentionez ca nu sa solutionat cauza cu toate ca exista dovezi si martori) , ma urmareste de fiecare data cind plec de acasa indiferent ca merg la servici sau daca sunt in liber , cind ma intorc la fel ma urmareste , ma fotografiaza chiar daca sunt in masina , imi streseaza familia in permanenta le aduce injuri si blesteme , a facut reclamatii in mai multe randuri la servici si imi suna seful zilnic care din acest motiv atitudinea sefului sa schimbat fata de mine .Am trecut peste toate , dar azi a fost in institutia unde lucrez si a intrat in biroul sefului meu cu niste hartii , care habar nu am ce contin , dar in institutia unde lucrez nu are voie sa intre persoane neautorizate , dupa care au plecat impreuna . Va rog sa ma ajutati , nu stiu ce sa mai fac .Aceste fapte constituie HARTUIRE ? .Unde ma pot adresa si cum ?. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mih25 , utilizator 19:41, 5 Februarie 2015
Buna seara! Trebuie sa depuneti o plangere penala impotriva vecinilor la sectia de politie pentru savarsirea infractiunilor de amenintare, hartuire si violarea sediului profesional.
multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilă hărțuire florinm. florinm. Bun găsit. Am următoarea problemă: în urma unor disensiuni cu un vecin, legate de ocuparea abuzivă de către acesta a unei uscătorii care este ... (vezi toată discuția)
Ajutor - vecinii imi reclama sistematic tatal ca taie lemne in pivnita si nu in curte diabara diabara Buna seara tuturor. Am si eu nevoie de putin ajutor. Locuiesc cu parintii mei la casa particulara, curte comuna cu alti 5 vecini. Pivnitele sunt situate ... (vezi toată discuția)
Injurii repetate din partea vecinilor ionicafrancesca ionicafrancesca buna ziua! motivul pentru care primesc injurii repetate din partea unor vecini (sot si sotie) de aproximativ 2 saptamani este faptul ca ei tineau un caine ... (vezi toată discuția)