avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna neplatita de asigurator!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna neplatita de asigurator!

Buna seara,
Asiguratorul masinii mele, refuza sa plateasca reparatia masinii pe care am lovit-o. Am primit citatie sa ma prezint in instanta si sa platesc eu in locul Asiguratorului meu, avand in vedere ca acesta nu s-a prezentat in instanta la cele doua infatisari.
Constatarea amiabila a fost facuta la sediul pagubitului,iar eu nu am adus la anuntat asiguratorul meu cand am produs dauna.

Are vre-o relevanta?
Sunt buna de plata?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 14:06, 9 Februarie 2015
AndreeaIvan a scris:


Degeaba platesc asigurare...

Daca nu plateati asigurarea, toate raspunsurile ar fi fost ca trebuie sa platiti dv.dauna si nu asiguratorul RCA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto catalintarcea catalintarcea Buna ziua. Acum 7 luni am facut un accident rutier in care am fost vinovat si am pledat ca atare la biroul de asigurari, cand am facut hartia de constatare ... (vezi toată discuția)
Neplata daunei total economice Mihiionutmihai Mihiionutmihai Buna ziua de circa 4 luni ma tot chinui sa recupereze o dauna total economică în urma unui accident auto .Am o întrebare pot da în judecata persoana care a ... (vezi toată discuția)
Intermediar fortat in procesul intentat firmei de asigurari rca, in urma unui accident -intampinare?? iolaru iolaru In luna iulie am fost partea vinovata intr-un accident rutier minor (aripa stanga fata lovita). Sub presiunea amenintarilor pagubitului ca anunta politia si ... (vezi toată discuția)