avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vinzare cumparare imobil neintabulat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vinzare cumparare imobil neintabulat

Buna ziua . Doresc sa stiu daca se poate face act de vinzare cumparare pe imobil si terenuri daca nu sunt intabulate ,si sunt libere de sarcini , cu acordul vinzatorului si declaratie pe propria raspundere . MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: elia88 , utilizator 13:56, 7 Februarie 2015
nu cred, mergeti la notar si intrebati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata vinzator in sistemul "prima casa" hspinache hspinache Buan ziua , Nu stiu prea bine daca am postat corect problema . Deci: -vinzatorul s-a inteles cu cumparatorul -s-a intocmit antecontract de vinzare ... (vezi toată discuția)
Incheiere de intabulare petschovschi petschovschi Sunt novice in aceste probleme asa ca va rog sa-mi scuzati intrebarile care pot parea puerile: 1. Ce se intimpla cu exemplarul original al unui act de ... (vezi toată discuția)
Impozit antecontract de vanzare-cumparare apartament apu apu Buna ziua, am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament. Pe langa taxele notariale, mi s-a solicitat si am achitat impozitul de 2%, ... (vezi toată discuția)