avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imobil prin credit imobiliar cu risc seismic (bulină ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imobil prin credit imobiliar cu risc seismic (bulină rosie)

Buna ziua! În 2008 am facut un credit ipotecar ptr un ap.pe care banca la aprobat fara nici o retinere... am aflat in 2014 ca este pe lista celor cu risc seismic...specific încă mai plătim rate ...unde pot sa ma adresez....va mulmultumesc.
Cel mai recent răspuns: mantulescu_daniela , utilizator 13:34, 8 Februarie 2015
Sa va adresati ca sa ce ?
Cladirea a fost expertizata de curand sau era deja pe lista cand ati cumparat ?
Unde pot afla daca era si ce pot face mai departe...
Nu prea aveti ce face, daca era pe lista, ati fi putut sa va interesati, deci nu e vb de viciu ascuns si daca chiar daca ar fi vb de un viciu ascuns, termenul de prescriptie s-a implinit.
Daca s-a pus apoi pe lista, iar nu aveti ce face, vanzatorul necunoscand acest aspect.
Detalii şi informaţii pot fi obţinute de la P.M.B. – Direcţia Generală Dezvoltare şi Investiţii / Direcţia Investiţii / Serviciul Consolidări – Splaiul Independentei nr. 291-293, sector 6. Telefon: 021-305.55.55 interior 1027; 1502
Nu cred ca s-a stiut de acest lcru, imobilul fiind asigurat, ori asiguratorul n-ar fi acceptat sa incheie polita in aceste conditii. Conteaza si gradul de risc, in ce categorie e incadrat imobilul.


Ultima modificare: Duminică, 8 Februarie 2015
gi-jane2, moderator
Ma gândeam ca banca nu trebuia sa accepte daca era si atunci cu risc seismic...asigurare plătim anual...va multumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta prejudiciu act de vanzare cumparare,fals in declaratii si inselaciunea in conventii Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Nu sunt din Bucuresti dar,in 2007 -printr-o agentie imobiliara am cumparat in Bucuresti un apartament cu 2 camere in zona garii de nord.Am avut o singura ... (vezi toată discuția)
Asigurare imobil cumparat prin credit ipotecar mihaela-rodica mihaela-rodica buna ziua!! am un imobil cumparat prin credit ipotecar din 2007. in anul 2007 am platit doar o asigurare,respectiv cea a imobilului cumparat prin credit ... (vezi toată discuția)
Probleme ulterioare achizitiei! bodhi_fa bodhi_fa Dupa o negociere de 9 luni,probleme in cascada si actiuni de natura rroma am reusit sa cumpar de la o banca un imobil[casa]adjudecat de respectiva ... (vezi toată discuția)