avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inchiriere rulota fast food
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inchiriere rulota fast food

Doresc sa inchiriez o rulota tip fast food pe 6 luni si as vrea sa stiu cum sa procedez legal
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 15:11, 8 Februarie 2015
Faceti un contract de locatiune. Contractul de locatiune este valabil si incheiat sub semnatura privata (adica nu mergeti la notar, scoateti un tipizat la calculator si semnati si e valabil). Daca se ajunge in instanta pentru vreun eventual litigiu contractul, cum am mentionat este valabil. Daca este inregistrat la administratia fiscala atunci aveti avantajul ca respectivul va fi si titlu executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am inchiriat un imobil cu contract de inchiriere, ... Ion03 Ion03 Buna ziua! Am inchiriat un imobil cu contract de inchiriere, inregistrat la ANAF, fara notar si semnat de mine (proprietar) si chirias. Chiriasul a fost unul ... (vezi toată discuția)
Srl sau i.i. in cazul incare doresc sa desfasor mai multe activitati cu diferite coduri caen Conrad Conrad Buna ziua, am tot analizat diferentele dintre cele doua forma de organizare srl si i.i insa nici acum nu imi este foarte clara situatia asa ca am sa o expun ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imprumut unui coleg o suma de bani 50.000 lei , este ... darkynok darkynok Doresc sa imprumut unui coleg o suma de bani 50.000 lei , este nevoie sa mergem la notar? Sau merge facut si \"de mana\".? (vezi toată discuția)