avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Coexistenta marci
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Coexistenta marci

buna ziua, am inteles ca doua marci identice pot coexista daca se incheie un acord de coexistenta. este adevarat ca este posibil acest lucru? imi puteti indica va rog un model de astfel de acord? multumesc!
Cel mai recent răspuns: monik , utilizator 10:56, 12 Februarie 2015
va multumesc frumos dle. buzlea. foarte utile sfaturile dvs.! daca se va materializa acest acord voi reveni pe forum si va voi comunica la ce intelegere s.a ajuns :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca comunitara vs marca nationala! 2006 vs 2005 SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL Stimati colegi, cum mai multe opinii si sfaturi avizate sunt de folos, va rog sa va exprimati punctul de vedere cu privire la urmatorul aspect: o societate ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unei marci care este deja inregistrata in alta clasa mjuovy mjuovy Buna ziua, Ma aflu un fata unei situatii: Am depus la OSIM inregistrarea a 6 marci pentru niste produse medicale (suplimente nutritive), in clasele 5 si ... (vezi toată discuția)
Verificare exclusivitate marca di-giv di-giv Cum pot verifica daca o marca este exclusiva? (vezi toată discuția)