avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... programul START
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

programul START

Buna ziua,
In cadrul programului START finantat de uniunea europeana pot aplica cu o intreprindere individuala?
Cel mai recent răspuns: ancaneagota , utilizator 10:17, 12 Februarie 2015
Programul START este finantat de Guvernul Romaniei, nu este finantat din fonduri structurale.
Acest program nu finanteaza decat SRL, SRL-D.
Pentru I.I. exista finantari, tot de la Guvern prin alte programe, depinde de domeniul de activitate sivechimea I.I. Gasiti detalii intr-un topic al acestui forum:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2015
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Multumesc pentru raspuns.
Inca o intrebare:exista mai multe programe (programul economic social,programul pt dezvoltarea imm in mediul rural,program pt femeimanager si schema de minimis "locuri de munca subventionate").Eu am o II si as vrea sa aplic la aceste programe cu cel putin 2 proiecte(modernizare spatiu comercial in mediul rural,deschiderea unui salon cosmetic si eventual a unei croitorii tot in mediul rural).Pot aplica cu aceeasi firma cu toate proiectele sau trebuie pt fiecare proiect firma separata?Multumesc
Daca proiectele dvs vizeaza 2 coduri CAEN diferite puteti aplica pentru aceste programe in acelasi timp cu aceeasi firma.
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2015
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru modernizarea clinicii dentare dendy_23mai dendy_23mai buna seara.sunt studenta in anul vi la medicina dentara la fel si sotul meu.avem o clinica dentara srl din 2007 cumnata mea fiind medic stomatolog de 10 ani.in ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)