avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Remuneratie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Remuneratie

Buna ziua ,sunt vice unui ong, si as dorii sa stiu daca si cum pot remunera membrii activi?daca e legal si daca se poate?
Cu stima ovidiu a
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:47, 11 Februarie 2015
Nu pentru ca activitatea intr-o asociatie se desfasoara pe baza de voluntariat. Asta e contributia fiecarui membru la atingerea scopului pentru care a fost infiintata asoaciatia. Unii doar prestand activitati iar altii chiar contribuind pe langa acea cotizatie, si cu donatii in bunuri sau in bani. Nimeni nu merge la un ong sa castige bani. Daca doresc asta, pot merge in sectorul privat sa se angajeze cu contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie caz social LigiAlex LigiAlex Infiintare asociatie caz social Buna ziua! Doresc sa infiintez o asociatie dedicata sustinerii terapiilor pentru copiii cu dizabilitati ( tulburari de ... (vezi toată discuția)
Autofinantarea ong este obligatorie prin lege? Nicoleta12 Nicoleta12 Buna seara, Nicoleta este numele meu si sunt membra a unei organizatii tip ONG. As vrea sa stiu daca membrii inscrisi ai unei astfel de organizatii ar trebui ... (vezi toată discuția)
Asociație pentru a putea susține cursuri de prim-ajutor SergiuM91 SergiuM91 Bună ziua domnule avocat! Sunt președintele unei asociații ONG si cu funcția de a presta servicii, mai exact această asociație este înființată ... (vezi toată discuția)