Ne aflam intr-un cartier de case la o distanta mai mica de 9 m dintre imobile cu un gard inalt de 1.80 m inaltime ce delimiteaza curtile.Vecinii nostri infiinteaza un service auto fara acordul nostru creiindune incontinuu un mare disconfort(miros,gaze,zgomot).Am facut nenumerate reclamatii la institutiile care au dat acordul de infiintare si functionare a serviceului,pentru a venii in sprijinul nostru tinand cont de art.de lege si respectarea dreptului de proprietate.
Raspunsurile care au venit in urma reclamtiior facute nu au fost clare referitor art.de lege privind distanta si disconfortul nostru spunandu-ne fiecare ca nu la ei trebuie sa ne adresam invartiindu-ne tot timpul intr-un cerc fara rezultat. Am specificat tot timpul chiar spunandu-le ca noi avem probe(poze,inregistrari), cu acest disconfort care ne afecteaza sanatatea si linistea de care am putea beneficia si noi(in propria curte si in casa nu se poate locui) Primaria,Institutiile Garda de Mediu, Agentia de Protectia Mediului,Institutul de Sanatate, Pompieri si Politie ne-au dat tot timpul raspunsuri ocolitoare la reclamatiile ce le-am facut privind disconfortul nostru.
Va rugam a ne indruma cum am putea solutiona acest caz deoarece am ajuns la capatul rabdariilor de disconfortul produs incontinuu de 20 de ani gazati de la vaporii de vopsea stresati de la zgomotul si mirosurile produse de acest service.