in luna mai 2014 mi-a fost retinut permisul pentru consum de alcool, mi s-a intocmit dosar penal, s-a dat o sentinta care prevede 8 luni inchisoare si suplimentar amanarea aplicarii pedepsei. Parchetul a facut apel, Curtea de Apel a respins apelul. Astept hotararea definitiva. De mentionat ca niciunde in hotarare nu e prevazut complementar interzicerea dreptului de a conduce, mai mult instanta apreciaza ca nu trebuie sa fiu privat de acest drept si ca permisul trebuie doar suspendat si nu anulat.
In consecinta, am sa ma duc cu hotararea definitiva sa imi cer permisul inapoi. Intrebarea mea este de cand curge masura suspendarii permisului pe 90 de zile, de la data retinerii permisului sau de la data eliberarii hotararii definitive?
Buna ziua am si eu o intrebare la dva . Am avut aceiasi problema iar instanta mia dat amanarea aplicari pedepsei iar procucoru a facut apel ... La ce trebuie sa ma astept acum ? Va multumesc
Alcool la volan
darius1111
Mi sa anulat permisu de conducere daca am primit sentinta asta?
Se certifica de noi prin prezentul ca prin sentinta penala nr.946/2017 pronuntata de ... (vezi toată discuția)