avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instiintare dupa pronuntare dupa 7 luni
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instiintare dupa pronuntare dupa 7 luni

Fiul meu are un proces la judecatoria din Pitesti. Dupa vreo 40 de sedinte, in sfarsit, s-a dat o pronuntare pe Internet in iulie 2014. Pana azi nu a primit nicio instiintare scrisa de la Judecatoria.
Ce ma sfatuiti sa fac.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:42, 12 Februarie 2015
Nu s-a redactat hotararea si de aceea.
Cat timp este necesar pentru aceasta redactare??
Termenul recomandat este de 30 de zile dar in realitate poate dura si pana in 5-5 luni pana se comunica hotararea pronuntata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, termen pronuntare popescucarmen43 popescucarmen43 aflata in proces de divort cu minori ultimul termen in luna martie 2014 cu respect vin sa pun intrebarea care este termenul pentru pronuntarea unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Clarificare: "solutie pe scurt" de pe portalul instantelor de judecata Gabi-007 Gabi-007 O zi buna sa aveti, I-as multumi frumos persoanei care m-ar putea lamuri in urmatoarea chestiune: Mama are un proces cu ANRP-ul pentru obtinerea unei ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare bogdan77m bogdan77m M-am judecat intr-un proces iar la ultimul termen cand m-am prezentat a ramas in pronuntare. Intrebarea este in cat timp mi se comunica sentinta, avand in ... (vezi toată discuția)