MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

mirebire 
	    	Utilizator

mirebire 
	    	Utilizator	    

mirebire, utilizator
 mirebire, utilizator 	
			~ final discuție ~
 razvan993	                   

buna ziua daca ma poate ajuta cineva cu un raspun,am 2 copii unul il am in afara casatoriei pt care platesc pensia alimentara minim pe economie pt ca nu lucrz ... (vezi toată discuția)
	                    razvan993	                   

buna ziua daca ma poate ajuta cineva cu un raspun,am 2 copii unul il am in afara casatoriei pt care platesc pensia alimentara minim pe economie pt ca nu lucrz ... (vezi toată discuția)

dana12345	                   

am o fetita din prima casatorie dupa care primesc o pensie alimentara de 77  de lei  pe luna .nu l am dat pentru marirea pensiei alimentare din 2005 .acum ... (vezi toată discuția)
	                    dana12345	                   

am o fetita din prima casatorie dupa care primesc o pensie alimentara de 77  de lei  pe luna .nu l am dat pentru marirea pensiei alimentare din 2005 .acum ... (vezi toată discuția)

borfica	                   

Am un copil dintr-o relatie caruia ii platesc pensia alimentara calculat la salariul minim pe economie, in prezent sunt cu altcineva si avem impreuna un copil. ... (vezi toată discuția)
	                    borfica	                   

Am un copil dintr-o relatie caruia ii platesc pensia alimentara calculat la salariul minim pe economie, in prezent sunt cu altcineva si avem impreuna un copil. ... (vezi toată discuția)