avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare masina, solicitari de intocmire PV pe loc si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare masina, solicitari de intocmire PV pe loc si renuntare la depozitare refuzate

Buna ziua ! Ieri(12.02.20015) a trebuit sa imi iau copilul de la gradinita, fapt pentru care m am invoit de la seriviu 1ora. Am ajuns si am parcat in fata gradinitei pe str Fabricii 22, s6 , in pe raza semnului "oprirea interzisa" fara sa blochez circulatia.Mi am luat copilul(in 7min) si cand am iesit am vazut ca imi ridicau masina.Am cerut sa o coboare (inca nu era asezata pe platforma) , sa mi duc copilul acasa ca dupa aceea sa platesc amenda si taxa de ridicare fara sa o mai transporte si sa o depoziteze, dar au cerut 260 ron sa o lase. nu am avut bani la mine asa ca am ramas cu copilul in strada X-(
INTREBARILE SUNT :mai au dreptul sa ridice masini ?daca da ,se poate numi FURT faptul caca mi au luat masina in prezenta mea si ca m au obligat sa le platesc transportul si depozitatul CE POT SA FAC?
Cel mai recent răspuns: iancu ionel , utilizator 18:32, 15 Februarie 2015
LdinU a scris:
INTREBARILE SUNT :mai au dreptul sa ridice masini ?

Verificati HCLurile care reglementeaza situatia. Banuiesc ca din moment ce actioneaza, au dreptul legal sa o faca, caci altfel cum?

LdinU a scris:

CE POT SA FAC?

Platiti, luati masina si PV, apoi contestati PV daca aveti temei, pana atunci va si informati.
Sincer, daca era oprirea interzisa de ce ati oprit? Pentru cine era semnul acolo, pentru altii?
Nu contest amenda ci modul de a ridica , atata timp cat nu bloca si ca am fost obligat sa platesc transportul si depozitatul JAPCA!!!!
Masinile firmei de ridicari , asteapta de cele mai multe ori in locuri unde oprirea este interzisa!
LdinU a scris:

Nu contest amenda ci modul de a ridica , atata timp cat nu bloca si ca am fost obligat sa platesc transportul si depozitatul JAPCA!!!!

Pai daca trebuia platit si dvs. nu aveati banii? Aia ce erau sa faca? Sa va astepte acolo, pana veneati dvs. cu banii si daca nu mai veneati? Au si aia fisa postului.

LdinU a scris:

Masinile firmei de ridicari , asteapta de cele mai multe ori in locuri unde oprirea este interzisa!

Pai si unde sa astepte, unde este oprirea permisa?
Data viitoare spuneti ca banii sunt in masina si va urcati in masina sa ii luati. Nu au voie sa transporte persoane in masina ridicata. Deci cat timp ramaneti in masina nu pot transporta masina. Daca o fac sunati la 112.

Alte discuții în legătură

Mi-au ridicat masina dr. taberei Yahweh Yahweh Astazi am stationat timp de 5 minute in zona Pietei Moghioros ,in jurul meu mai erau masini parcate,iar cand m-am intors surpriza masina disparuse. Daca ii ... (vezi toată discuția)
Ridicare masini parcate neregulamentar mac23 mac23 Buna ziua, a trecut cam mult timp de la ultima postare, dar cum problemele apar cand nici nu te astepti iata ca supun atentiei dvs. o problema legata de ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina ralu11 ralu11 Buna ziua, Mi-a fost ridicata masina din acelasi loc in care parchez de un an de zile. Asta s-a intamplat in Cluj pe o starda cu 3 benzi pe sens, langa ... (vezi toată discuția)