Buna ziua ! Ieri(12.02.20015) a trebuit sa imi iau copilul de la gradinita, fapt pentru care m am invoit de la seriviu 1ora. Am ajuns si am parcat in fata gradinitei pe str Fabricii 22, s6 , in pe raza semnului "oprirea interzisa" fara sa blochez circulatia.Mi am luat copilul(in 7min) si cand am iesit am vazut ca imi ridicau masina.Am cerut sa o coboare (inca nu era asezata pe platforma) , sa mi duc copilul acasa ca dupa aceea sa platesc amenda si taxa de ridicare fara sa o mai transporte si sa o depoziteze, dar au cerut 260 ron sa o lase. nu am avut bani la mine asa ca am ramas cu copilul in strada X-(
INTREBARILE SUNT :mai au dreptul sa ridice masini ?daca da ,se poate numi FURT faptul caca mi au luat masina in prezenta mea si ca m au obligat sa le platesc transportul si depozitatul CE POT SA FAC?
Nu , nu mai au voie !!
Vedeti ca exista o sentinta irevocabila prin care o casa de avocatura , a castigat impotriva acestor '' shmenuieli '' , cautati pe google , de curand a publicat in presa ...TREBUIE SA VERIFICATI DACA ESTE IN SETORUL 6 sau in alt sector ...
Ridicare masina
ralu11
Buna ziua,
Mi-a fost ridicata masina din acelasi loc in care parchez de un an de zile. Asta s-a intamplat in Cluj pe o starda cu 3 benzi pe sens, langa ... (vezi toată discuția)