avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident Tractor - 05.iulie.2011
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident Tractor - 05.iulie.2011

Buna ziua, Pe data de 5 Iulie 2011 am avut un accident cu o tipa care a intrat in utilajul meu agricol. Din pacate nu aveam asigurare RCA pe respectivul vehicul iar politistul m-a declarat vinovat. Am contestat procesul verbal judecatorul iar in urma acestui proces am primit urmatoarul rezultat: "anuleaza in parte procesul-verbal de contraventie incheiat la 8.7.2011 ca fiind nelegal, cu privire la petent nu sa solicitat cheltuieli de judecata irevocabil". Acum dupa 3 ani si 4 luni sunt chemat in judecata pentru a plati catre firma CASCO 8000lei.

Acum sunt chemat pentru proces la un tribunal din Bucuresti, daca nu se va judeca in lipsa. De ce trebuie ca eu sa ma duc la Bucuresti pentru asta cand fapta a fost in Prahova? Si ce as putea sa fac?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cosmyn90 , utilizator 20:30, 2 Martie 2015
Depinde ce inseamna "in parte", adica ce a ramas neanulat in P.V.
Anulat in parte ca fiind nelegal cu privire la patent. Ce inseamna eu nu stiu. Si de ce sunt chemat la tribunal in Ilfov cand fapta a fost in Jud. Prahova. Se mai poate face ceva cu privire la plata acestei sume? Multumesc!
Am gasit actele in urma procesului. si suna cam asa:
"adminte plangerea contraventionala formulata de pententul Xxxxx, cu domiciliul in.... ,si Nume Prenume si asiguratorul Omniasig Viena, cu sediul la bucuresti.
Anuleaza in parte procesul-verbal de contraventie seria/nr, ca fiind nelegal cu privire la petent. Nu s-au solicitat cheltuieli de judecata. Irevocabila."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi contraventionale - abuz al politiei romane TheOne2012 TheOne2012 Buna ziua, 1.(Primul agent) In timp ce ma deplasam pe un DN am fost tras pe dreapta de catre un agent al carui nume l-am aflat ulterior pentru ca dansul ... (vezi toată discuția)
Cerere de apel adrianito66 adrianito66 As vrea o evaluare a cererii de apel pe care am facut-o nefiind reprezentat de avocat. Domnule presedinte, Subsemnatul ........... Consider ca ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal anulat in instanta. primesc somatii de la fisc. allyna allyna In vara anului 2008 sotul meu a fost oprit in trafic si testat cu aparatul epilotest.Rezultatul a fost pozitiv ( folosise un spray de gura cu cateva minute ... (vezi toată discuția)